... inzerce pro čechy a slovensko
Ubytování České Budějovice - Levný penzion
Ubytování České Budějovice, levný penzion pro dovolenou, služební cesty i pracovní skupiny a každého kdo hledá kvalitní levné penziony.

Levné ubytování České Budějovice nabízí komfortní ubytovací služby a přispěje k příjemné a levné dovolené na Jihu Čech.

Penzion České Budějovice vám poskytne ubytování za nejlepší dostupnou cenu, připraví chutné snídaně a nabídne možnost parkování osobních automobilů včetně dodávkových zdarma před ubytováním nebo za poplatek na uzavřeném a monitorovaném parkovišti.

Levné ubytování v soukromí České Budějovice na jednu i více nocí má pokoje i apartmány kvalitně vybaveny vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou LCD televizí, rádiem, minibarem chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnkou a Wi-Fi internetem.

Levný penzion České Budějovice najdete nedaleko centra města i výstaviště, poblíž vysokoškolské koleje VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch. Nabízíme kvalitní ubytování na jednu a více nocí v Českých Budějovicích.

Krátkodobé i levné dlouhodobé ubytování můžete využít k prohlídce centra České Budějovice nebo o dovolené budete moci vyrážet do okolí, kde v oblasti Jižní Čechy najdete mnoho historických a kulturních památek.
Cena
890 CZK
Region
České Budějovice
E-mail
info@ubytovani-cbudejovice.cz
Telefon
721 589 838
Vloženo
20.11.2022
Poslat známému
Odpovědět na inzerát
  • Veškeré informace a soubory uvedené na tomto webu jsou majetkem provozovatele webu REKLAM-centrum s.r.o.. Bez jejího výslovného písemného souhlasu nesmí byt použité a šířené ani v pozměnené formě.
  • © 2024 b4all.cz