... inzerce pro čechy a slovensko
Levné ubytování České Budějovice pension
Levné ubytování České Budějovice pension Minor nabízí kvalitní pobyt v dvoupokojovém apartmánu pro 1 – 4 osoby a v pokojích jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových.

Apartmán České Budějovice ideální pro mladé i seniory, cyklisty, motocyklisty, rodinnou dovolenou, i pro služební cesty a pracovní skupiny.

Ubytování České Budějovice vám umožní vstoupit do nového dne s chutnou snídaní a dovoluje si vás proto pozvat do vlastní hotelové snídaňové restaurace, kde jsou připravovány chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7: 00 do 10: 00 hodin.

Levné pensiony České Budějovice jsou ideální pro rodiny s dětmi, dovolenou i pro pracovní cesty firemních zaměstnanců, kteří hledají ve městě levné dlouhodobé ubytování.

Pension České Budějovice vám umožní parkování osobních i dodávkových automobilů zdarma před objektem nebo za poplatek na uzavřeném parkovišti, které je nepřetržitě monitorováno kamerou se záznamem.

Krátkodobé nebo levné dlouhodobé ubytování České Budějovice s komfortním vybavením, vlastním WC, sprchou, LCD televizí se satelitním příjmem, minibarem, chladničkou, varnou konvicí a mikrovlnkou Vám zaručí příjemný pobyt a po předchozí dohodě s recepcí pensionu umožní pobyt se psem.

Pensiony České Budějovice jsou oblíbenou kategorií ubytování i pro svou rodinnou atmosféru a příjemnou cenu.

Dlouhodobé ubytování České Budějovice lze během dovolené využít jako výchozí bod pro procházky či výlety do okolí města nebo celé oblasti Jižních Čech.
Cena
890 CZK
Region
České Budějovice
E-mail
info@ubytovani-cbudejovice.cz
Telefon
721 589 838
Vloženo
13.01.2023
Poslat známému
Odpovědět na inzerát
  • Veškeré informace a soubory uvedené na tomto webu jsou majetkem provozovatele webu REKLAM-centrum s.r.o.. Bez jejího výslovného písemného souhlasu nesmí byt použité a šířené ani v pozměnené formě.
  • © 2024 b4all.cz